Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /public_html/index.php on line 16

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /public_html/index.php on line 17

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public_html/index.php:16) in /public_html/engine/session_helper.php on line 14

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public_html/index.php:16) in /public_html/engine/session_helper.php on line 14

RECEPTURY

PRZYGOTOWYWANIE RECEPTUR
oferta dla zakładów żywienia zbiorowego typu zamkniętego

Przy opracowaniu receptur współpracują zarówno specjaliści z zakresu wdrażania Systemu HACCP jak również specjaliści ds. żywienia i dietetyki - znający i stosujący zalecane przez  Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) normy żywnościowe.

Prawidłowo opracowane receptury:

  • ułatwiają sporządzanie jadłospisów
  • zapewniają racjonalne żywienie
  • ułatwiają zarządzanie gospodarką surowcową

Zlecenie opracowania receptur naszej firmie ułatwi Państwu codzienną pracę jak również oszczędzi Państwa cenny czas.

Przygotowane przez nas procedury zawierają:

  • nazwę potrawy
  • osobę odpowiedzialną za przygotowanie potrawy
  • dane osoby nadzorującej
  • rodzaj diety
  • identyfikację konsumenta
  • wielkość porcji jednostkowej potrawy
  • listę składników wchodzących w skład potrawy
  • czas przygotowania potrawy
  • informację żywieniową obliczoną dla wielkości jednostkowej
  • schemat blokowy procesu wytwarzania
  • opis sposobu podawania potrawy

Receptury będą tworzone po przesłaniu następujących danych:

  • nazwy potrawy
  • określeniu składu potrawy (wyszczególnienie surowców i produktów wykorzystanych do przygotowania potrawy) wraz z podaniem gramatury wykorzystanych składników
  • krótkiego opisu wytwarzania danej potrawy (przepis)
  • podaniu wielkości jednostkowej danej potrawy
  • identyfikacji konsumenta (np. dzieci w wieku 3 - 6 lat)

Forma dostarczenia materiałów potrzebnych do zrealizowania usługi:

Dane potrzebne do zrealizowania usługi przyjmowane będą od Państwa w formie poczty elektronicznej lub za pośrednictwem Poczty Polskiej.

Termin realizacji usługi:

Po dostarczeniu wymaganych danych, termin realizacji zamówionych receptur wynosi:

  • 3 dni w przypadku dostarczenia danych do 10 receptur
  • 7 dni w przypadku dostarczenia danych do 50 receptur
  • w przypadku zamówienia większej liczby receptur termin realizacji usługi ustalany będzie indywidualnie z klientem

Termin realizacji zamówienia liczony jest od momentu dostarczenia danych. Gotowe receptury odsyłane są do zweryfikowania w formie elektronicznej – po akceptacji i zatwierdzeniu odsyłane są do Państwa w formie papierowej Pocztą wraz z fakturą VAT.

Cena usługi:

Cena za jedną recepturę wynosi tylko 5 zł netto + koszty wysyłki.

Dodatkowych informacji udziela:

Magdalena Korniluk  kom. 509 496 960

Składanie zamówień:

Zamówienia można składać w formie pisemnej mailowo lub faksem wraz z podaniem:

  • ilości receptur
  • nazwy placówki z pełnym adresem, nr NIP
  • imię i nazwisko osoby upoważnionej do składania zamówień wraz z nr kontaktowym

Tu możesz zobaczyc przykładową recepturę


Menu

Oferta
GMP GHP
HACCP
ISO 9001
ISO 22000
IFS, BRC
DORADZTWO (OUTSOURCING)
PEŁNOMOCNIK ds. JAKOŚCI
SZKOLENIA
AUDITY
RECEPTURY